loading

Mi különösen nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy azokba az Opel gépkocsikba, melyekhez az Ügyfél nálunk vásárolt alkatrészt, az az alkatrész pontosan ahhoz a gépkocsihoz való legyen!

 

Ma Magyarországon sokféle forrásból származó (előfordul, hogy azonosítatlan a forrás), igencsak eltérő minőségű alkatrészek vannak forgalomban.

A Penthe Autóházban vásárolt alkatrészek, kiegészítők, segédanyagok, motorolajak minőségéért garanciát vállalunk.

 

Fontos tudnivaló, hogy a gyári alkatrészekre (az általunk történő beépítés esetén) 2 év garanciát biztosítunk!

 

Sokan nem is tudják, hogy a gyári alkatrészek egy részének fejlesztése nem áll le az adott gépkocsi típus bevezetésével, hanem az folyamatosan, azt követően is zajlik. Előfordulhat tehát az is, hogy a javított gépkocsiba újabb fejlesztésű alkatrész kerül, mint amilyennel a gyárból kigurult!

 

A Penthe Autóház egy olyan, rendkívül korszerű alkatrész-rendelési rendszert használ, amely jóvoltából gyorsan és rugalmasan képes kiszolgálni a felmerült igényeket.

 

Opel gépkocsikhoz való tartozékok beszerzésében és beszerelésében is segítséget nyújtunk Önnek, így nálunk lehetősége van gépkocsijának teljes személyre szabására – mindez szakszerűen és költséghatékonyan.

 

A nyári- és téli gumiabroncsokat, acél keréktárcsákat kedvezőbb szezonális árszinten kínáljuk, mint sok gumiszerviz!

 

Kérjen segítséget munkatársainktól, akik garantáltan segíteni fognak Önnek bármilyen alkatrész és tartozék beszerzésében, hogy Ön és családja elégedetten és biztonságban használja Opel gépjárművét!

 

Pécs

Telefon: +36 72/539-516 vagy 539-517

Fax: +36 72/539-519

E-mail: szerviz.pecs@pentheautohaz.hu

  

Viszonteladók részére a következő szolgáltatásokat nyújtjuk:

  • Nagykereskedelmi árak
  • Két év garancia
  • Gyors kiszolgálás
  • Kiszállítás
Ugrás az oldal tetejére