loading

Opel szervizgarancia - Az Ön új Opel autójának garanciális feltételei

 

Az Opelkereskedők Szolgáltató Kft., az Opel márkakereskedők közös cége úttörő vállalkozásba kezdett a délkelet-európai központ, az Opel Southeast Europe Kft. kezdeményezésére és támogatásával. Az Opel jármű tulajdonosok vásárlók maguk dönthetik el, hány évig szeretnék igénybe venni a teljes körű garancia nyújtotta előnyöket. A szolgáltatás értelmében a kétéves futásteljesítmény korlátozás nélküli gyári jótálláson túl az ügyfelek lehetőséget kapnak az átfogó garancia meghosszabbítására a gépkocsi harmadik évére (100 000 km futásteljesítményig), vagy harmadik - negyedik - ötödik évére (150 000 km futásteljesítményig). Az Opel Szervizgarancia, a gyárihoz hasonlóan, nem csak Magyarországon, hanem Európa-szerte érvényes, tökéletes biztonságot adva az Opel-tulajdonosoknak.

 

 

Ügyfeleink lehetnek


  • ha Opel szervizgaranciát köt növeli gépkocsijának értékét
  • garantált a hozzáértő szakszerű javítás (Opel márkaszervíz)
  • előre nem látható műszaki meghibásodás esetén is biztonságot nyújt az Opel Szervizgarancia

 

A kiterjesztett jótállás megvásárlásáról Önnek az új gépkocsira vonatkozó két éves gyári jótállás érvényességének ideje alatt kell döntenie. (A kiterjesztés nem a gyári garanciára vonatkozik, hanem időbeni kiterjesztést jelent. Területi hatály: Európa összes országában érvényes a szolgáltatás, ahol Opel Assistance szolgáltatás működik.) Amennyiben szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését, kérem, fáradjon be márkakereskedésünkbe, ahol munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére. Természetesen telefonon, vagy írásban is szívesen adunk tájékoztatást amennyiben ilyen irányú kérését továbbítja felénk.Biztonságosabb a márkaszerviz
Ha egy autóval valami baj van, az a hidegben biztosan előjön, vallják a szerelők. Íme, 4 remek érv a márkaszerviz mellett!


Kényelmes és gyors
Nem kell időt pazarolnia rá, hogy megtalálja a megfelelő alkatrésszel rendelkező műhelyt, ha a márkaszerviz t választja! Így az is biztos, hogy nem kell hetekig tömegközlekedéssel szervezni a család életét egy hiányzó alkatrész miatt.


Garanciális
A műszaki cikkekre – így az autóalkatrészekre is – minimum 1 év jótállást kell biztosítani. Vannak olyan gyártók is, melyek a kötelező 1 helyett 2 esztendeig vállalnak garanciát – és ez minden alkatrészhibából eredő kárra vonatkozik. Így biztosan nem kell apróságok miatt felborítani a családi költségvetést!


Biztonságos
Tudta, hogy ha egy autóban nem gyári darabra cserélik a törött elemet, akkor egy ütközéskor már nem nyújtja majd azt a védelmet, amit a törésteszteken megállapítottak? Ha biztonsan szeretné tudni a családját, javíttassa márkaszervizben az autóját, így biztos lehet abban, hogy eredeti elemek és alkatrészek kerülnek a hibás darabok helyére!


Mindig adnak számlát
A szakszervizekben természetes, hogy számlát állítanak ki, és így biztosan nem lesz gondjuk a garancia érvényesítésével sem.
 

Opel ellenőrzések és felülvizsgálatok
Minden autó rendszeres ellenőrzésre és felülvizsgálatra szorul. Az időszaki ellenőrzéstől az általános felülvizsgálatig az Opellel szerződött szervizek megbízható minőséggel várják önt.
 

Opel javítások
Az Opel szervizek mindenki másnál jobban ismerik az ön autóját, és gyors, kényelmes és professzionális szolgáltatást nyújtanak önnek kedvező árakon.Ugrás az oldal tetejére