loading

Kedves Autótulajdonos!

 

Nagyon sok minden megváltozott körülöttünk egycsapásra. Olyan kihívásnak néz elébe az országunk, Európa, az egész világ, amire egyátalán nem számítottunk! Én személy szerint biztosan nem.

Úgy vélem, ebben az nehéz időszakban (de azután is) mindannyiunknak másképp kell gondolkoznunk, cselekednünk, mint ezidáig. Az életünk - szinte - minden pontján. Ez a járványhelyzet tartósan áthelyezi az eddigi hangsúlyokat.

 

A Penthe Autóház gépjárművek javításával, forgalmazásával, alkatrész ellátásával foglalkozik. Már 24. éve….

Felelősek vagyunk - és voltunk eddig is - a tevékenységünkben, hiszen az üzembiztonság alapvető fontosságú a gépjárművek közlekedésében. Az Ügyfeleink felé elszámolással tartozunk, az ő biztonságuk a legelső. Morálisan és szakmailag egyaránt.

A közlekedésbiztonság a mai helyzetben a szokásosnál is jobban felértékelődött.

Ha menni kell, az autó az egyetlen eszköz, ami segít izoláltan és gyorsan elintézni a vásárlást, a családi segítségnyújtást, bármi sürgős feladatot, ami nem az otthonunkhoz köt.

A vezető kollégáimmal egyeztetve és egyetértve, intézkedéseket vezettünk be annak érdekében, hogy - a szabályok szigorú betartása mellett - a járműkarbantartás, javítás lehetősége továbbra is az Ügyfeleink rendelkezésére álljon:

 

Első az egészség. Ügyfél és munkatárs egészsége egyaránt!

 • a 60 év feletti kollégákat szabadságra küldtük
 • az ügyféltérben fertőtlenítő szert helyeztünk el
 • a gépjárművel történő munkavégzésünk során fertőtlenítjük a javított gépkocsi kilincseit, kormányát, sebességváltóját, műszerfalát, kapcsolóit
 • a szerelő kollégáink kesztyűben dolgoznak
 • a szervizműhelyeinkbe (a javítás helyszínére) nem léphet be Ügyfél mostantól
 • esetlegesen betegség jeleit mutató kollégát nem engedünk dolgozni
 • felmértük, hogy mely kollégánk lehet veszélyeztetett/érintett olyan magánéleti kapcsolatokban, ahol magas a fertőzésveszély, és őket szabadságra küldtük
 • csökkentettük vagy teljesen megszüntettük a beszállítókkal való érintkezés idejét
 • számba vettük a teendőket és felkészültünk a - valószínűleg - további szigorodással járó időszakra is

 Gazdasági hatások

 • Felkészültünk arra, hogy csökkeni fog a forgalmunk. Rövid távon és hosszú távon egyaránt. Azonban ez - elsőként - arra sarkall minket, hogy még az eddiginél is minőségibb munkát végezzünk, hiszen ember, eszköz, helyszín, tapasztalat, tudás a rendelkezésünkre áll.
 • A cég tőkeerős, ezért a vírushelyzettel járó, akár 3-4 hónapnyi extra nehézséget biztosan elbír. A későbbi gazdasági lehetőségek/kihívások pedig még nem látszanak, ezért azokra majd akkor kell válaszolnunk. Az tudható, hogy az ország hosszabb távon is nehézségekkel küzd majd, de ennek helyi vagy szakmaspecifikus hatásai most nem ismertek.
 • Olyan tevékenységeket keresünk, amiket eddig nem végeztünk. Beszereztünk egy nagykapacitású, speciális gépjárműfertőtlenítő berendezést, ami baktérium, gomba, vírus ellen is hatásos. Ez nem csak most fontos, hanem későbbiekben is az lesz.
 • A gazdálkodásunkat az eddigieknél is megfontoltabban végezzük, a cégünknél felhalmozott tudás, szakmai tapasztalat óriási érték. És ez az itt dolgozó szakemberekben testesül meg. Az ő megőrzésük különösen fontos számunkra!

Kedves Autótulajdonos! Közlekedni muszáj. És muszáj lesz később is. #mertautoznimuszaj

A Penthe Autóház vezetőjeként komoly felelősséget érzek Ügyfél, kolléga és tulajdonosi kör felé is. Eszerint végezzük a munkánkat tovább!

 

Egészséget, szerencsét és minden jót kívánok a magam és a kollégáim nevében egyaránt! Vigyázzunk magunkra!

 

Fekete Attila
ügyvezető igazgató
promo 
Ugrás az oldal tetejére